We hadden lekkage op zolder. Al snel had ik contact met Werner van Dak Discounter. Telefonisch zijn er duidelijke afspraken gemaakt qua prijs, tijd en werkzaamheden. De volgende ochtend stond ze al op de stoep om het dak op te gaan. Hoewel het erg warm was, heeft hij hard en netjes doorgewerkt. Achteraf liet hij mij foto’s zien van mijn dag zoals het was. Toen hij bij een foto kwam van een ander dak (dacht ik) bleek het ons eigen dak te zijn zoals het er nu bij ligt. Prachtig afgewerkt tot in de details. De prijs die overeengekomen was klopte helemaal en ik kon thuis pinnen. ’s Avonds belde Werner mij nog om te vragen of alles naar wens was verlopen. Ik kon het alleen maar beamen. Kortom: vakkundig werk, duidelijke afspraken, een goede prijs, goede en duidelijk communicatie en een prettige dakbedekker.