REFERENTIES

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op ons werk en op ons vakmanschap. Dit kunnen wij aan u vertellen, maar de woorden van onze klanten zijn vele malen waardevoller. Zij zijn degene die ons werk ervaren hebben en blij met ons zijn. Hier een greep aan referenties door de jaren heen.

Na een lekkage contact opgenomen, binnen een dag werd er gereageerd en een duidelijke offerte gemaakt. Een paar dagen later was de nieuwe dakbedekking met isolatie op het platte dak aangebracht. Betrouwbaar bedrijf, prima contact, uitstekend werk geleverd. Met name dank aan Rolf en Roy.

Jan, 's Hertogenbosch

Op dinsdag kwamen Rolf en Werner langs om het dak van onze bouwunits te beoordelen en offerte uit te brengen. We hebben een eerlijk advies gekregen, ook al was het voor ons geen leuke boodschap (de dakbedekking die we hadden was niet goed aangebracht + ‘op’ en moest volledig worden vervangen). De volgende dag kon Dak Discounter al de nieuwe dakbedekking aanbrengen. Hierdoor hadden we binnen een dag nieuwe dakbedekking liggen. Snel en goed dus!

Olga,

Offerte opgevraagd voor het vervangen van het dak in Westervoort. Compleet nieuw dak en isolatie. Ook meteen de schuur erbij gedaan omdat de service en prijs zo goed was. Complimenten voor het vakwerk! Wij hebben veel offertes aangevraagd, maar bij de Dak Discounter hadden wij het beste gevoel!
Het resultaat mag er zijn!

Bedankt!

Marcel Tebbes,

Na een lekkage medio augustus dit jaar van 1 van de 4 dakkapellen stond de Dak Discounter binnen 24 uur met twee man op de stoep voor onderzoek en offerte. Binnen 1,5 week waren de 4 dakkapellen in 1 dag voorzien van nieuw dakleer en weer voor jaren lekvrij! Snelle en goede service! Vakwerk!

Jeroen, Nieuwegein

Vorig jaar heeft Werner het dak van onze aanbouw vernieuwd, dit naar volle tevredenheid.
Nu was de garage aan de beurt, dus weer naar Dak Discounter gebeld. Dit keer kwamen Theo en Theo, een stel top dakdekkers. Geen gezeur maar gewoon lekker aanpakken. Oude dakbedekking er af en nieuwe er op,nieuwe daktrim erop en net na de middag klaar. Top mannen, bedankt.

Wolfswinkel

Ik heb het dak laten isoleren en er opnieuw bitumen op laten aanbrengen. Dit was van een ruim 100 jaar oud huis dat op verschillende plekken niet meer goed zat. Ze kwamen met 5 man en de klus was binnen een dag prima geklaard. Ook had ik bij het buurhuis een lekkage, deze hebben zij zonder extra kosten verholpen, de service was goed. Ik kan het team aanbevelen.

Guido

We hadden lekkage op zolder. Al snel had ik contact met Werner van Dak Discounter. Telefonisch zijn er duidelijke afspraken gemaakt qua prijs, tijd en werkzaamheden. De volgende ochtend stonden ze al op de stoep om het dak op te gaan. Hoewel het erg warm was, heeft hij hard en netjes doorgewerkt. Achteraf liet hij mij foto’s zien van mijn dag zoals het was. Toen hij bij een foto kwam van een ander dak (dacht ik) bleek het ons eigen dak te zijn zoals het er nu bij ligt. Prachtig afgewerkt tot in de details. De prijs die overeengekomen was klopte helemaal en ik kon thuis pinnen. ‘s Avonds belde Werner mij nog om te vragen of alles naar wens was verlopen. Ik kon het alleen maar beamen. Kortom: vakkundig werk, duidelijke afspraken, een goede prijs, goede en duidelijk communicatie en een prettige dakbedekker. De factuur daarna netjes in mijn mailbox ontvangen.

M. van de Zalm, Vlaardingen

Tevreden met ons werk? Laat een referentie achter!

Bent u tevreden met ons werk en goed geholpen door het team van Dak Discounter? Dan waarderen we het altijd om een referentie van u te krijgen!

Dak Discounter