OVER DAK DISCOUNTER

U wilt een nieuw dak voor uw huis of garage van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Als allround dakdekkersbedrijf en geloven wij in een hoogstaande kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bij Dak Discounter bent u verzekerd van waterdichte service; daarom geven wij altijd 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte dakbedekking.

Dak Discounter werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in de provincie Utrecht, maar ook in andere delen van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in bitumen dakbedekking, maar u kunt ook bij ons terecht voor kunststof dakbedekking, reparaties van uw dak, dakgoten en waterafvoersystemen.

Onderhoud

Een goed dak verdient het om goed onderhouden te worden. Om de levensduur van uw dak te verlengen, dient uw dak jaarlijks te worden geïnspecteerd. Een klus die u waarschijnlijk niet even zelf wilt uitvoeren. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten nemen wij u deze zorg uit handen. Wij inspecteren jaarlijks uw dak en voeren eventuele kleine herstelwerkzaamheden direct uit.

U krijgt van de inspectie keurig een rapportage vooraf, zodat u precies weet wat er moet gebeuren of waar u in de toekomst rekening mee moet houden. Zo behoudt u de kwaliteit van uw dak en is deze verzekerd van een aanzienlijke langere levensduur.

Spoedreparatie

Door een flinke regenbui, schimmels of scheuren maar ook sneeuw en vorst, kan uw dak gaan lekken. Erg vervelend! Wij begrijpen dat en proberen dan ook zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw lekkage te verhelpen.  Wij hebben vrijwel altijd tijd voor deze spoed klussen.

Neem daarom telefonisch contact met ons op via: 0487-506484 of 06 14 53 73 95 en wij zullen proberen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. U krijgt extra snel een offerte zodat u snel kunt beslissen of u uw dak door ons laat repareren.

Wij geven 10 jaar garantie op uw nieuwe dak!

PROFESSIONELE DAKBEDEKING. EERLIJKE PRIJZEN.

De Dak Discounter is al ruim 20 jaar de dak specialist van Nederland.
Wilt u een nieuw dak, of wilt u dat uw dak regelmatig wordt onderhouden om problemen te voorkomen?

Dan bent u bij de Dak Discounter op het juiste adres!

Over Dak Discounter

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar

  • 10 jaar garantie op een nieuw dak

  • Vakwerk door vakmensen

  • Professionele dakbedekking tegen eerlijke prijzen