Dak Renovatie

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad, dan is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Stel de dakrenovatie klus vooral niet te lang uit, het dak is namelijk één van de meest kwetsbare gedeeltes van het huis. Wordt door de ouderdom van uw dakbedekking ongemerkt de dakconstructie aangetast, dan kunnen de kosten flink oplopen.

Wanneer een dakrenovatie?

Kleine gebreken aan het dak, scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak, kunnen wanneer ze vroegtijdig worden gesignaleerd worden opgelost met een dakreparatie. Heeft uw dakbedekking echter zijn levensduur bereikt dan vertoont uw dak sporen van uitdroging en scheuren, craquelé .

Craquelé ontstaat door verwering van bitumen dakbedekking onder invloed van vocht en Uv-straling. Door Uv-straling met hoge temperaturen ontstaat er een kans dat het dakmateriaal ontbindt, waardoor er scheuren en verhardingen ontstaan op de bovenlaag van uw dak. Als er craquelé ontstaat op uw dak, is het slim om deze zo snel mogelijk te laten onderhouden, de naden van de bitumen zijn niet meer waterdicht waardoor het dak gaat zweten en  lekkage en of houtrot kan veroorzaken.

Graag adviseren wij u welke type renovatie we kunnen toepassen op uw huidige dak.

PROFESSIONELE DAKBEDEKING. EERLIJKE PRIJZEN.

De Dak Discounter is al ruim 20 jaar de dak specialist van Nederland.
Wilt u een nieuw dak, of wilt u dat uw dak regelmatig wordt onderhouden om problemen te voorkomen?

Dan bent u bij de Dak Discounter op het juiste adres!

Over Dak Discounter

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar

  • 10 jaar garantie op een nieuw dak

  • Vakwerk door vakmensen

  • Professionele dakbedekking tegen eerlijke prijzen